Waarom heb ik anno 2018
nog steeds een website nodig?

Binnen de Marketing zijn er dingen die nooit veranderen en dit is een van ze. Uw klanten willen altijd dat warm en uitnodigend gevoel van uw centrale plek, de thuis plaats. De plaats waar zij kunnen gaan en weten wat zij zullen vinden, waar het zich bevindt en hoe dit voordeel voor hun zal opleveren. Sommige mensen raken geïntimideerd door social media en weten het niet te gebruiken. Zij kiezen liever ervoor afstand ervan te houden. Niet dat u social media nu kunt uitsluiten van uw Internet Marketing strategie, maar dat dit meer gezien moet worden als een aansluitend onderdeel van het geheel. Houd altijd in gedachten dat uw klanten waarde hechten als u ook een website hebt. Het zou kunnen dat zij een brochure willen kunnen downloaden, de routebeschrijving willen bezichtigen of meer willen lezen over uw onderneming als het gaat om uw missie, visie en kernwaarden. De meeste mensen uit uw doelgroep zien nog steeds de waarde om de website van een bedrijf te bezoeken alvorens zaken met ze te doen.

Hosting optie A: Alleen domein naam en web hosting
$250 per jaar

U kiest een domeinnaam naar willekeur. Om vrije domeinnamen op te zoeken, kunt u www.domainsearch.com gebruiken. Surinaamse bedrijven raden wij aan om ook te kijken naar .SR domeinnamen. De registratie van deze domeinnamen duurt iets langer en de kosten zijn ongeveer $25 hoger dan .COM domeinnamen, maar er zijn nog heel veel die vrij zijn. Jaarlijks betaalt u $250 (+ $25 in geval van een .SR domeinnaam of domeinnamen die meer kosten dan $15) voor onder andere de domeinnaam, beveiliging en onderhoud van de server. Alvorens te starten met de bouw van elke website, dienen de algemene voorwaarden ondertekend terug ingeleverd te worden. Hierna dient van elke website dit formulier volledig te zijn ingevuld: https://goo.gl/WkeRMG

Hosting optie B: E-mail via Gmail inclusief web hosting en domein naam
vanaf $330 per jaar

Als het voor uw bedrijf heel belangrijk voor u is dat e-mail ten alle tijden goed en stabiel werkt, dan raden wij aan voor deze hosting optie te gaan.

  • 3 business e-mail adressen - $450 p/jaar
  • 2 business e-mail adressen - $390 p/jaar
  • 1 business e-mail adres - $330 p/jaar

Dit zijn e-mail adressen van een hogere kwaliteit dan de web hosting e-mail adressen die u normaal erbij krijgt als u alleen web hosting aanschaft. Ze worden beheerd via Google’s Gmail en worden gelinkt aan uw domein naam. Bijvoorbeeld: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inbegrepen:

  • Video en voice conferencing
  • Smart shared calendars
  • Cloud Documents, spreadsheets, and presentations
  • Security and administration controls
  • 30GB cloud storage per e-mail account

Terwijl uw domein naam staat geregistreerd, kunt u starten met de bouw van uw website zodra u er gereed voor bent.