Wie zijn wij?

DuLamari is een lerende Internet Marketing dienstverlener die zich voornamelijk richt op de horeca en toerisme branche in Suriname. De organisatie heeft al langer dan 10 jaren ervaring in haar vakgebied. Door de jaren heen is de dienstverlening van slechts het maken van grafisch ontwerpen uitgebreid naar het bouwen van websites en het bieden van Internet Marketing diensten aangevuld door inspirerende social media film producties.

Missie

DuLamari als beste Internet Marketing dienstverlener met het grootste marktaandeel in Suriname.

Visie

In de toekomst willen wij alle bedrijven in de Surinaamse horeca en toerisme branche, met name hotels en appartementen, bij ons aangesloten hebben door gerichte Internet Marketing diensten te verlenen van een kwalitatief hoog niveau, ondersteund door een achtergrond van bedrijfskundige kennis en ervaring. Wij bieden de beste werkomgeving voor mensen die onze passie delen en samen bieden wij onze klanten en aandeelhouders ongekende meerwaarde.

Kernwaarden
  • - Wij communiceren met wederzijds respect en waardering in gedachten.
  • - Wij hebben passie voor ons werk en zijn daadkrachtig betrokken bij het geheel.
  • - Wij doen en denken creatief en innovatief.
  • - Wij blijven authentiek en origineel bij de dienstverlening.
  • - Wij vormen een eenheid en werken graag samen.
  • - Wij maken producten vanuit de gedachtengang van de klant.

Ons management team

Binnen ons netwerk hebben wij varierend mensen met een bedrijfskundige, horeca, toerisme en IT achtergrond.

[Vacature]

Operations Manager

Dustin Refos BBA

General Manager / Developer

[Vacature]

Finance Manager / Customer Support

Contact

Voor meer informatie, kunt u een mail sturen naar Dustin Refos op het e-mailadres dustinrr@gmail.com. U kunt ook een WhatsApp bericht sturen op het mobielnummer +597 8572221. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn. Vermeld links van voorbeelden die u aantrekkelijk vindt indien u een offerte aanvraagt. Geef ook de gewenste opleverdatum aan.

Sommige vragen vergen meer onderzoek om die goed te kunnen beantwoorden. Wij vragen u vriendelijk rekening te houden met 3 werkdagen voor een reactie van ons.